Over Mij

Wie ik ben

Jong, Creatief en Vernieuwend

Mijn naam is Swen Nijboer en ben 26 jaar oud.
In mijn jeugd was ik altijd al druk met tekenen. Naar mate ik ouder werd, kroop ik achter de computer en dook ik in de wereld van het digitaal tekenen en ontwerpen. Het begon met plaatjes bewerken in Photoshop en dat breidde zich al snel uit. Niet veel later kocht ik een goede spiegelreflexcamera. Hiermee maak en bewerk ik tegenwoordig mijn eigen plaatjes. Ook maak ik video’s met mijn camera (zie: massage jade video), die ik vervolgens met het programma Adobe Premiere Pro in elkaar zet. Tijdens mijn studie leerde ik vooral om webdesigns te creëren en websites werkend te maken.

Ik heb de MBO-4 opleiding interactieve media en vormgeving succesvol afgerond aan het Deltion College te Zwolle. Ik heb stage gelopen bij verschillende bedrijven (Steil, Learning Online en DevRepublic). Hier heb ik ook de nodige ervaring op gedaan als grafisch vormgever en webdesigner.

In 2011 richtte ik Goodarts op. Onder deze naam maak ik de ontwerpen. Vervolgens plaats ik al mijn designs op deze site.
Goodarts staat voor hoge kwaliteit van alle grafische en online media.
Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Graag geef ik u wat extra opties en mogelijkheden zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen.
Meestal gaat hier een gesprek aan vooraf om er achter te komen wat uw wensen precies zijn.

Bent u opzoek naar een jong gedreven bedrijf dat voor u een unieke

-Logo
-Huisstijl
-Website
-Webshop
-Flyer
-Advertentie
-Shirtontwerp
-Fotoshoot
-Video

naar uw smaak ontwerpt? Dan bent u hier aan het goede adres!
Bent u geïnteresseerd in mijn diensten, twijfel dan niet om contact met
mij op te nemen. Zie mijn contact pagina voor meer info.

Mijn Kwaliteiten

Logo & Huisstijl
Illustraties
Web Design
Fotografie
Graphic Design
Video

Reclamebureau GoodArts in Wijhe is uw bureau voor grafische diensten en concepten in regio salland. GoodArts maakt doeltreffende reclame-uitingen.

Neem vrijblijvend contact op, of vraag een offerte aan!